Buğulu Bakışlar İçin Etkili Metotlar

Makyaj, hanımların güzelliklerini ortaya çıkarmakta kullanılan en büyük yardımcılarından birisidir. Günlük hayatta ve özel yaşam da ayrı bir yeri olan makyajın doğru ve etkili yapılması gerekir.

kozmetik

kozmetik


Yanlış yapılan makyaj, hatalara sebebiyet verebilirken güzel olmak yerine bir fiyasko ile karşılaşmanız kaçınılmaz olur. Özellikle fondöten konusunda yanlış tercihler yapan hanımlar yüzlerine bir maske geçirmiş gibi bir görüntü ile karşılaşabiliyor.

Cildinizi Tanıyın, Doğru Tercihler Yapın

Bu tür sorunlarla karşılaşmak istemiyorsanız düzgün tercihler yapmalısınız. Öncelikle cildinizin yağlı mı, karma mı yoksa kuru mu olduğunu öğrenmelisiniz. Kozmetik satışı yapan mağazalarda bu testlerden mevcuttur. Ücretsiz yararlanabilirsiniz. Daha sonra cildinize uygulayabileceğiniz yağsız bir krem kullanmanız cildinizin ihtiyaç duyduğu nemi kazanmasın da yardımcı olacaktır.

kozmetik ürünler

kozmetik ürünler

Doğru fondöten ve pudra seçildikten sonra en önemli bölüm olan gözlere geçilir. Buğulu ve etkileyici bakışlara sahip olmak için ince bir eyeliner ve maskara kullanmalısınız. Hafif süreceğiniz siyah far gözlerinizin köşesine ayrı bir hava ve güzellik katacaktır. Denemeye hazır mısınız?

You may also like...

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir